Τι συστατικά προτιμάτε για τα προϊόντα σας;

Η φύση μας έχει χαρίσει τα πιο πολύτιμα συστατικά, που σέβονται και περιποιούνται το δέρμα ενώ είναι γεμάτα βιταμίνες. Γι αυτό και χρησιμοποιούμε οργανική αλόη, βούτυρο καριτέ, βούτυρο κακάο και λάδια όπως argan, avocado και σιτέλαιο για να δημιουργήσουμε προϊόντα απαλά που ενυδατώνουν αλλά και αναδομούν την επιδερμίδα, ιδανικά για καθημερινή χρήση, χωρίς αλλεργιογόνα και χωρίς προσθήκη parabens.

Ποια είναι η φιλοσοφία της εταιρίας σας και γιατί έχετε προϊόντα βάσης που τα αναμειγνύουμε με αιθέρια έλαια;

Η φιλοσοφία μας είναι απλή: δεν υπάρχει μια φόρμουλα που να ταιριάζει απόλυτα σε όλους, υπάρχουν όμως καλές συνταγές, φιλικές προς το δέρμα, με αγνά και φυσικά συστατικά. Με αυτές τις συνταγές σαν βάση, προσθέτοντας αιθέρια έλαια εξατομικεύετε το προϊόν και φτιάχνετε μια μοναδική συνταγή που ικανοποιεί ακριβώς τις ανάγκες της δικής σας επιδερμίδας. Εμείς είμαστε εδώ με την εμπειρία και τις γνώσεις μας για να σας καθοδηγήσουμε να βρείτε αυτό ακριβώς που σας ταιριάζει!

Γιατί να ανακατέψω εγώ τα αιθέρια έλαια με τα προϊόντα σας και δε τα έχετε εσείς έτοιμα;

Η μείξη της βάσης - κρέμας με το αιθέριο έλαιο είναι μια διαδικασία εύκολη, που διαρκεί λιγότερο από ένα λεπτό και γίνεται μια φορά, όμως είναι σημαντικό να γίνει από σας! Αυτή άλλωστε είναι και η καινοτομία μας, ότι εσείς διαλέγετε αν θα αφήσετε το προϊόν άοσμο, αν θα προσθέσετε άρωμα ή αιθέριο έλαιο, αλλά και ότι ρυθμίζετε την ένταση της μυρωδιάς. Εμείς σας δίνουμε τις αναλογίες, εσείς απλά ανοίγετε τη συσκευασία, προσθέτετε σταδιακά τις σταγόνες μέχρι να βρείτε την ένταση του αρώματος που σας ταιριάζει, ανακατεύετε και είναι έτοιμο!